Service

Solo of duo?

Bij ons is een lesuur ook echt 60 minuten!

Het is mogelijk dat je alleen (solo) of met een andere cursist (duo) motorrijles krijgt. Wij streven ernaar om met 2 cursisten tegelijk te rijden, dit uit economisch en sociaal oogpunt. Daarnaast vinden cursisten het ook vaak gezelliger om met een andere cursist te lessen. Een ander voordeel om duo te lessen is dat je ook van de aandachtspunten van de ander leert. Daardoor worden er bij o.a. de evaluaties tijdens en na de les meerdere situaties besproken en kan je van elkaar leren.

Motorkleding

Er is motorkleding in alle maten aanwezig, je hoeft zelf dus voorlopig niets aan te schaffen. Dit is wel zo prettig want stel je voor dat jij nu net diegene bent die er eigenlijk helemaal niets aan vindt of die door onvoorziene omstandigheden moet stoppen. Ook wordt hiermee voorkomen dat er wordt gelest in niet-beschermende kleding. Wij vinden dit onverantwoordelijk; als je al zou vallen, moet je zoveel als mogelijk beschermd zijn. Bij ons draait alles om veiligheid!

Meerdere motoren

Wij hebben in totaal 6 lesmotoren. Waarom? Bij ons kan het dus niet voorkomen dat bij het uitvallen van een motor de les moet worden afgebroken omdat er niet meer gereden kan worden. Op dat moment kan gebruik worden gemaakt van één van de andere motoren. Daarnaast zijn de twee Honda CB650F’s verlaagd, wat prettig is voor wat kleinere cursisten, zodat ze met beide benen op de grond kunnen staan (letterlijk). Alle motoren zijn voorzien van een ABS-systeem en handvatverwarming. Doordat de motoren allemaal vrij jong zijn is de kans op technische storingen klein.

Neem contact met ons op!