REVIEWs

Damen Motor-Rijopleidingen
5.0
Gebaseerd op 43 recensies
powered by Google
Joost Van den ochtendJoost Van den ochtend
17:01 16 Dec 21
Goede rijschool en een fijne vent voor iedereen een aanrader!!
Wendy RidderhofWendy Ridderhof
16:09 12 Dec 21
Een geweldige motorrijsschool met geweldige instructeurs! 👍Hoge slagings percentage! Je voelt je als cursist echt gewaardeerd en het fijne is dat je nooit teveel betaald en je alleen de lessen betaald welke je echt nodig hebt! Echt een aanrader om hier je motor rijbewijs te halen. 👍
Joost VeermanJoost Veerman
07:09 28 Aug 21
Aanrader!Duidelijke, opbouwende én constante feedback.Tijdens de lessen altijd genoten.Als je fouten maakt (en dat doe je uiteraard) hoor je dit meteen, maar op een leuke manier. Hierdoor wordt het er zo ingestampt, dat ik op mijn examen bij veel verkeerssituaties Mike’s feedback nóg in m’n oor hoorde!Uiteraard in één keer geslaagd.
Lorenzo van der VeldeLorenzo van der Velde
10:22 28 Jun 21
Op advies van meerdere vrienden bij Mike gaan lessen voor mijn motorrijbewijs. Aan alles merk je dat het voor Mike enorm belangrijk is dat je het naar je zin hebt, logischerwijs gaat dan het lessen ook veel soepeler. Vanaf het eerste moment probeerde hij het ijs direct te breken met zijn humor. Mike kan heel direct zijn maar kan zelf ook incasseren.En wat mooi om te zien hoe Mike zijn motor onder controle heeft, de ervaring spat er vanaf en hij schuwt zeker niet om iets even voor te doen. Kortom iemand die met mensen kan omgaan en verstand van zaken heeft. Mijn laatste les heb ik van Arno gehad, ook hij kwam enorm sympathiek over en weet ontzettend goed de laatste puntjes op de 'i' te zetten. Ik zou iedereen zeker adviseren om hier je motorrijbewijs te halen! Mike en Arno beide ontzettend bedankt!
Tom de rijkTom de rijk
15:33 29 May 21
Nog bezig met het halen, maar wat een top instructeurs!
js_loader