Reviews

Lees hieronder de reacties van de motorrijders die je voor gingen.

Berichten (174)

5/5 (95)
 
Luc Jochems

Top rijschool, met veel plezier heb ik leren motorrijden bij Mike. Met zijn directe benadering en goeie feedback is hij top instructeur. Een echte aanrader voor toekomstige motorrijders.

Ian Scheel

Super fijne kerel die echt de tijd voor je neemt en je ook echt leert motorrijden. Tikje gek maar daar wen je snel aan verder echt een super aanraden als je je motorrijbewijs wilt halen! Ow en heeft altijd lekkere snoepjes op de toko staan

Ian Scheel

Super fijne kerel die echt de tijd voor je neemt en je ook echt leert motorrijden. Tikje gek maar daar wen je snel aan???? verder echt een super aanraden als je je motorrijbewijs wilt halen! Ow en heeft altijd lekkere snoepjes op de toko staan????

Lia Knoot

Wat kan ik zeggen een rijschool waar met hart en ziel naar je motorrijbewijs wordt gewerkt.

En gewerkt moet er worden maar hoe, met zoveel passie, vakkennis, gedrevenheid, en de nodig humor waar het kan. Zelfs nog wat Flakkeeees geleerd, ik zeg dan ook BUUUTENGEWOON!!

Lorenzo van der Velde

Op advies van meerdere vrienden bij Mike gaan lessen voor mijn motorrijbewijs. Aan alles merk je dat het voor Mike enorm belangrijk is dat je het naar je zin hebt, logischerwijs gaat dan het lessen ook veel soepeler. Vanaf het eerste moment probeerde hij het ijs direct te breken met zijn humor. Mike kan heel direct zijn maar kan zelf ook incasseren.

En wat mooi om te zien hoe Mike zijn motor onder controle heeft, de ervaring spat er vanaf en hij schuwt zeker niet om iets even voor te doen. Kortom iemand die met mensen kan omgaan en verstand van zaken heeft. Mijn laatste les heb ik van Arno gehad, ook hij kwam enorm sympathiek over en weet ontzettend goed de laatste puntjes op de 'i' te zetten. Ik zou iedereen zeker adviseren om hier je motorrijbewijs te halen! Mike en Arno beide ontzettend bedankt!

 
Pagina 1 van 35

Voeg een review toe!

we stellen je mening op prijs!

1000
Captcha Afbeelding
Powered by Commentics